Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Mesrur Barzaniden İlk İyi Adım

Başbakan Mesrur Barzani kabinede yer alan bütün üyelerden mal beyanında bulunulmasını isteyerek, Kürdistan temiz eller kuruluna bildirmesini istedi.

Mesrur Barzani liderliğinde, Kürdistan Bölgesi Hükümeti’nin ilk kabine toplantısı bugün gerçekleşti. Başbakan Mesrur Barzani kabinede yer alan bütün üyelerden mal beyanında bulunulmasını isteyerek, Kürdistan temiz eller kuruluna bildirmesini istedi.
Toplantı sonrası yayınlanan bildiride,  belirtildiÄŸi üzere, Mesrur Barzani ilk kabine toplantısında, kabinede yer alan bütün üyelerden mal varlıklarını ve sermayelerini Kürdistan temiz eller kuruluna bildirilmesini istedi.
Toplantıda rüşvet verme ve alma üzerine görüşülen gündem maddesine ilişkin Başbakan Barzani, bu türden suçlara karşı kimsenin sesiz ve duyarsız kalmamasını, bu suçu işleyenlerinde en ağır şekilde cezalandırılması talimatını verdi.


Başbakan Barzani bunun yanısıra, hükümet kurumlarında rutin işlerin geciktirilmemesi ve vatandaşların işlerinin hızlıca bitirilmesi talimatını verdi.
bildiriye göre, BaÅŸbakan Mesrur Barzani toplantıda, Erbil ile BaÄŸdat arasında çözümlenmesi gereken problemlerin, çözüm yolu ve yöntemlerine iliÅŸkin görüşmeler için Kürdistan heyetinin yarın BaÄŸdat’a gideceÄŸini açıkladı.
 

Kaynak: Mesrur Barzani, kabineden mal beyanında bulunulmasını istedi

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

9 + 19 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla