Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

M.Celal Baykara’nın aday tanıtım toplantısı yapıldı

İstanbul Büyük şehir Bağımsız belediye başkan ADAYI Av. M.Celal Baykara’nın aday tanıtım toplantısı Taksim Hill Otel’de coşkulu bir kitlenin katılımıyla gerçekleşti. Baykara yaptığı konuşmada Yurtsever Demokratik blok olarak Kürtler arasında yeni bir umudu yeşertmek,üçüncü bir yolun var olduğunu göstermek halkımızın iradesine ipotek koymuş despotik tekçi siyasette dur demek çoğulcu demokratik bir siyasetin inşasına başlamak gerektiğini vurguladı.Toplantıya Vengma Yazarlar grubu adına söz alan Azad Sağnıç Vengma yazarlar grubunun sunmuş olduğu destek metnini ve yazarların isimlerini okuyarak konuşmasını şöyle bitirdi. Tekçiliğe itiraz,çoğulculuğu yerleştirmek dileği ile Vengma adına başarılar diledi.

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

five × two =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla