Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Kürdistan da kaç yönetici Hakim Goran’ı anlayacak?

Hakim Goran Güney Kürdistanlı Yöneticilere hayatını ortaya koyarak seslendi. Birlik olun, Hırsızlık yapmayın, adaletli olun, Ordu kurun, Bağımsızlık ilan edin dedi. Bakalım onun duyan kimse çıkar mı?

BasNews ‘ in haberi ‘Kürdistan’ın bağımsızlığı ilan edilmeden, daÄŸdan inmeyeceÄŸim’ diyen Hakim Goran, sosyal medyada yaptığı canlı yayınla yaÅŸamına son verdi.

Halk arasında Hakim Goran olarak tanınan Subhi Ebdal, 26 yıl Hollanda’da kaldıktan sonra 25 Eylül 2017’de yapılan bağımsızlık referandumu vesilesiyle Kürdistan’a dönmüş ve referandumdan hemen sonra Akre’ye yakın bir daÄŸda çadır kurarak, ‘Kürdistan’ın bağımsızlığı ilan edilmeden daÄŸdan inmeyeceÄŸim’ demiÅŸti.

Kürdistan’ın bağımsızlığı için eylemde olan Hakim Goran, geçtiğimiz akşam sosyal medyadan (facebook) yaptığı canlı yayında göğsüne silahı dayayarak ateşledi.

Akre hastanesine kaldırılan Goran, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

twenty − eleven =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla