Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Herkes

Allahım herkes ne kadar politik..! ????Herkes analitör,herkes katalizör, herkes sanatçı,herkes filolog,fîlozof, Herkes şaîr, yazar, aşık, siyasetçi!Öngörüler songörüler boş görüler.Ölçüsüz,ayarsız,içeriksiz diyaloglar, muhabbetler, tespitler!Herkes bir diğerinin hakimi, savcısı, yargılayan a, avukatı, infazcısı ve şakşakçısı.! Susabilmeninde erdem olduğunu unutmayan neredesin?Açlıktan geliyor tüm bunlar, açlıktan!!!

????

Doyurulamayan ruhlar. Ruhu ele geçirmiş aşağılık kompleksleri..cins ayrımsız bir sunma, pazarlama, alış satış halleri özetle..Yeni çağın temel yeryüzü kirliliği: bu insan modeli!!!ve heryerdeler, her yerdeler de bi kendilerinde değiller işte ????????

1 Yorum
  1. Barzan diyor

    Vengma adina kendi yazarlarina ve okuyucularina boyle kibirli yazi sunup tanrisinada §ikayet eden birinin agir bir rahatsizligi olsa gerek.
    Herkes dedigide kendi yazar ve okuyucularini begenmeyèn bir begenmez .
    Vengma bilen için var olduguna gore.

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

6 + twelve =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla