Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Gülcan ve iki akrabası Fakir Çocuklara Yardım elini uzattı

Bu üç iyilik meleği giymediler giydirdiler

Vengma sitemizin yazaralarından Åžair Gülcan Işık, Amacasının kızı Gönül ve Damla Işık‘la birlikte Ä°stanbul’da kendi kısıtlı bütçelerinden kesinti yaparak para biriktirdiler. Biriktirdikleri bu paralarla çocukları sevindirmek istediler. Ä°lk okul çocukları için Mont,Bot,Çanta,Kitap,Kalem,Defter,Oyuncak,Çikolata ve Åžeker satın aldılar.

SoruÅŸturup yoksul bir köy buldular. Bu köy Diyarbakır’ın Silvan ilçesine baÄŸlı Kürtçe ismi Gula Zer, Türkçe sarı gül köyüydü.Yine yazarlarımızdan Serdest Özgül,ün rehberliÄŸinde köye giden üç iyilik meleÄŸi, giysileri ve eÅŸyaları çocuklara adaletli bir ÅŸekilde dağıtırken hem kendilerini hem de çocukları sevince boÄŸdular.

Kürt halkının çocuklarını nana muhtaç edenler, onları yoksulluk içinde bırakanlar bu insani girişim karşısında utanırlar mı acaba?

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

4 × two =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla