Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Vengma.net’ten Açıklama

Vengma: Merhaba değerli okuyucularımız, sitemiz vengma.net iki yıla yakındır yayın hayatını sürdürmektedir. Bu güne kadar Kürdistan ve ortadoğuda cereyan eden olayları ve gelişmeleri haberlerimiz, resimler, karikatürler, şiirler, öyküler, görüntülü filmler ve yorumlarımızla sizlere aktardık. Çıkışımızdan beri izah etmiştik ki; sitemiz hiç bir partinin veya kişinin borazanı değildir ve olmayacaktır. Hiç bir millete düşman değildir. Ezilen, zulüm gören, haksızlığa uğrayan her kesimin yanındadır.

Özellikle Kürdistan halkının mücadelesi ve Kürt halkına karşı olan faaliyetler sitemizin ana temasıdır. Vengma.net her türlü görüş, yorum ve habere açıktır. Vengma.net bazı yazarlarının görüşlerine ters de düşse, haber değeri taşıyan yayın kurulu veya genel yayın yönetmeni tarafından tartışmaya değer görülen her düşünce vengma.net sayfalarında yayınlanabilir, tartışılabilir, eleştirilebilir. Çıkışımızda üzerinde anlaştığımız  yayın ilkelerimize uygun olma koşuluyla kapımız her türlü görüş, yorum ve eleştiriye açıktır.

Aşağıdaki KİMLİK başlıklı ilkelerimizin dikkatle okumanızı arz ediyoruz:

https://vengma.de/kontakt/

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

two × 5 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla