Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Daha Ne İstiyorsun Kürd !

Yusuf Ziya Döger // Nöbel barış ödülü verirler. Avrupa’nın göbeÄŸine PeÅŸmerge Heykeli de dikerler. Ama %93 ile o halkın onayladığı Bağımsızlık Referandumunu asla görmeyi düşünmezler.
Neyse bir hafta nobel barış ödülü ile oyalandık. Bir haftada Peşmerge Heykeli ile oyalanacağız. Sonrası için Allah Kerim.
Bu arada Behice Abladan sonra Barış ve Erkan abilerin üstun gayretleriyle Meclise sesiz sedasız bicimde TIP girmiş. Daha ne istiyorsun Kürd. Bu başarılarınla övün başka da birşey isteme gafletine girme.

Unutmayın Behice abla ve Mehmet Ali abe döneminde de Sırtına binilen at Doğu Mitingleri aracılığıyla Kürdler olmuştu.
Şimdi Barış ve Erkan abilere bunu neden fazla gördüğünüzü anlamakta zorlanıyorum.

Sistemler ve anlayışlar kendileri gibi bakmayan, kendileri gibi düşünmeyen, kendileri gibi görmeyenleri elemine ederek kendileriyle çeşitli nitelikler üzerinden özdeşlik taşıyanları diğerlerinin önüne geçirme yol ve yöntemleri açısından mahirdirler.
Eşit koşullarda o diğerleri karşısında tutunma imkanı hiçbir şekilde olmayan yandaşlar söz konusu yol ve yöntemlerle öne çıkarılırlar.

Abdulhamit ve Ä°ttihat Teraki dönemlerin de Ermenilere karşı oluÅŸan/ oluÅŸturulan algı günümüzde Kürdlere yönelik oluÅŸturulmuÅŸtur. Kürd’ten söz etmenin doÄŸrudan terörle suçlanmak için yeterli veri olması bunun delilidir. Ki bu nedenle genç nesillerde Kürdlere yönelik alerji oluÅŸmuÅŸtur. Bunu lise düzeyindeki öğrencilerde bile çok net gözlemlemekteyim…

Facebook

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

18 − five =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla