Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Kürtler, sol ve İslam

Adnan Güllüoğlu // İran molla rejimi her gün yaptığı idamlar ve döktüğü kan ile kirli tarihinine yeni yeni sayfalar ekliyor.
Hevler’e baÄŸlı Koye ilçesinde Ä°KDP’nin Merkez Komitesinin yaptığı toplantı molla rejiminin talimatı ile uzaktan kumandalı roketlerle vuruldu.16 parti üst düzey yöneticisi ve peÅŸmerge katledildi. Yüzlerce asır komÅŸu yaÅŸayan iki halk, Fars’lar ve Kürt’ler.Onlarda birbirinden tarih boyunca “kız alıp, kız vermiÅŸler”, iÅŸgalcilere karşı birlikte direnmiÅŸler. Biri mazlum ve hiç bir halkı tarihinde esaret altına almamış ve komÅŸusunun dayattığı esarete karşı çıkarak eÅŸit olmak istiyor.DiÄŸeri dini inançları dahil esaret altına aldığı halklara döktüğü kan ile “tek”çiliÄŸi dayatıyor.Åžimdi kendine “Sol”, ve “Dindarım”diyenlere soruyorum:
Her gün İranda ki molla rejiminin yaptığı katliamları Filistini gören gözleriniz görmüyor,kulaklarınız duymuyor ve sesiniz çıkmıyor.Bunu anladık,zülfü yare dokunsada ucuz eleştiri yapmayın.
Dökülen kan deryasında boÄŸulmak istenen Rojhılat’taki (DoÄŸu Kürdistan)yurseverler ucak, tank ve uzaktan kumandalı roketlere karşı eÅŸit olmayan bir kavga veriyor.Bu kavgada “yılanın” ne olduÄŸunun bilinmesine raÄŸmen kendi kanında boÄŸulmamak için yılana sarılmaktan baÅŸka ne yapabilir?
İran molla rejimi gücüne rağmen korkuyor.
.Bu korku Rojhılat’tan tüm ülkeye doÄŸacak olan güneÅŸin korkusu

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

1 × two =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla