Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Habur’da tatbikat

Derleme Haber// Kürdler’e gözdağı verme amacıyla 5 gündür tatbikat yapılıyor. Tatbikat  gerekçesiyle asker sevkiyatı tüm hızıyla devam ediyor. Yanı sıra  kendi kendilerine oyalandıkları mevziler kazdıkları görülldü. Ancak  Kürdler yıllardır zaten sıcak savaşın içindeler. Bu durum gözdağı olarak algılanmıyor.

ÅžIRNAK’ın Silopi Ä°lçesi yakınlarında zırhlı birliklerin katıldığı tatbikat, 5.  gününde de sürüyor. Tanklar manevra yaparken, tatbikat alanı çevresinde ise askeri hareketlilik de artarak devam ediyor.

Silopi’ye 15 kilometre mesafedeki Habur Sınır Kapısı civarında Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan tatbikat bugün de devam etti. Tatbikat alanında iş makineleri kazı işlemlerini sürdürdüğü görülürken, tanklar da manevra hareketi yaptı. Tatbikat alanının çevresinde ise sıkı güvenlik önlemi alan özel eğitimli askerler sık sık devriye geziyor.

Derleme Haber

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

16 − 10 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla