Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Hani Başlığı

Aziz Gülmüş // Telefonuma bir mesaj düştü, “Mamoste, dakikam yok arayamadım, eÄŸer mesajımı görürsen bi zahmet ara..” baktım daha önce kendisi ile görüştüğüm yerinde duramayan, zeki ve oldukça espirili Zeyno’dan geliyor..

Hemen aradım, “Hayırdır Zeyno, ne oldu ?” dedim. Yine espiriyi patlattı, “Yok looo mamoste dedim hele mesaj atayım baxayım beni arayacax mi, yoxsa..” yoksa ne? dedim.. “Mamoste walla sana doÄŸrusunu söyliyim, babamla konuÅŸ diyor ki, Mardin dışında bir okul kazanırsan göndermeyeceÄŸim, dışarıda okuyan kızlar oruspu oluyor.. üvey annem de iyice fiÅŸeklemiÅŸ, demiÅŸ ki ver kocaya gitsin..ben de dedim kocaya deÄŸil hocaya gideceÄŸim.. hemen gitmiÅŸ tanidiğımız bir imama, gel Zeynoyu sana verelim demiÅŸ.

Adam evli beş çocuğu var, bir de baktım bir metrelik sakaliyla geldi beni istedi.. ben de, De kalk git sakalan sıçaram haaa qebrax ! walla kalkti gitti.. babamdan da acayip fırça yedim..

Mamoste babamla konuş onu ikna et.. walla yoksa bi bênamusun hareminde cariye olacağam..

Birkaç defa babasını aradım cevap vermeyince mesaj attım yine yok..

Zeynoyu aradım, kız baban cevap vermiyor, mesaj da attım yine bana dönmedi.. dedim. Zeyno gülerek, walla babam tanımadığı numaraları açmi dedi.. çok güldüm Zeynonun Whatsapı ile görüntülü aradım, konuştuk ikna ettim, ama bana, eger kızımın başına bişey gelirse sen mesul olursun dedi.. biraz bocaladım ama ardından, Xalê Hemze hema farzetki bi hocaya kuma olarak verdin.. diyince bana ne dese iyidir?

Ya hani başlığı ?

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

two + four =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla