Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Kürt Kâbusu

Yaşı 60 a dayananlar iyi hatırlarlar..
70 li yıllarda hangi gazete Kürtlerle ilgili iki cümle yazsaydi, o gün Kürdistandaki bütün bayilerde o gazeteyi erken alanlar dışında bulmak imkansızdı..Herkes haberi merak eder ,ne yazdiğını bilmek isterdi.
Çünkü Kürtlerle ilgili haber yapmak Türk gazetelerinin literatüründe yoktu..Yapılan haberlerde Irakta Kürtlerle Irak devleti arasında yaşanan savaşla ilgiliydi..
 
Şimdi ise hergün Kürtler devlet olmasında ne olursa olsun kaygısından gazetelerde Kürtler ile ilgili onlarca haberden geçilmiyor..
Yok Suriye ve Irakın toprak bütünlüğünden yanayız,burnumuzun dibinde herhangi bir oluşuma asla müsaade etmeyeceğiz türünden abuk subuk haberlerden geçilmiyor..Sanki devlet kurulsa , o devleti yıkacaklar gibi bir algı yaratılmak isteniyor..
Buyrun Irakta 15 yıldır De Facto bir devlet zaten var..
Gücünüz yetti mi yıkmaya?
Yarın Suriyedede sizi temenni ederim ki Irak benzeri De Facto ikinci bir sürpiriz olursa hiç şaşmayın..
Bunuda yıkamayacaksınız.
Çünkü bu kurulan devletlerin güçlü koruyucuları olacaktır.
O koruyucular ki sizi devlet yapan ve asırlardır koruyan güçlerdir..Sizin varlık nedeniniz olan bu güce yani babanıza karşı koyabilecekmisiniz?
Yakınınızda harlanan ateşin evinize sıçramasıdan ve evinizin durumunun değismesinden korkuyorsunuz..
Kürtler devlet olursa, bölgedeki birçok çözülmemiş sorunda beraberinde çözülecektir..Ortadoğu artık eski ortadogu olmaktanda cikacak o Osmanlıcılık hayalleriniz son bulacaktır..
Bunun anlamıda bugüne kadar girişilen kirli ittifaklar son bulacak yada tesirsiz hale gelecektir..
 
Sizi temin ederim ,dünyanın kralları eğer böyle bir ferman buyurmuşlarsa,kaçınılmaz son yakındır..
Sağa sola saldırmanızın ve efelenmenizin nedenide budur..
Kürt kabusu hepinizin sonu olacaktır.. Tipki Irak ve gelecekteki Suriye gibi.

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

four × 4 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla