Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

DeÄŸirmen !!

http://www.vengma.com/degirmen-2/

DeÄŸirmen

Ey halkımı öğüten katil değirmen !!!
Yüzyıl boyunca halkımın en yüreklilerini,en namuslularını,en dürüstlerini,en direngenlerini ve en devrimci olanlarını ufalayıp un edip ezdiniz.Daha doğrusunu söylemek gerekirse öğüttünüz.Mezopotamya’nın kutsal toprakları üzerinde yaşayan kadim halkımın öncü güçlerinin kanıyla tıpkı bir vampir gibi beslendiniz.

Sömürgeci vahşi karakterinizle bizlere her türlü zulmü,işkenceyi baskıyı reva gördünüz.
Dinazorlar misali insani yaşam haklarımızın üzerinde tepinip durdunuz.

Bir karabulut gibi coğrafyamızın üstünde asit yağmuru olup yağıverdiniz.
Kapalı kapılar arkasında gizli görüşmelerinizle bir halkın ulusal mücadelesini anlamsız hale getirdiniz.Şeytanın efendisi ile hizmetkarları arasındaki korkunç çelişkide yararlanmayı değil de taraf olmaya yeltendiniz.

Kimi zaman kan deryasında menfaat uman leş kargası oldunuz,kimi zamanda maddi ve örgütsel çıkarlar uğruna siyasi ve sosyal kazanımları gözardı ettiniz. Halkımın inançlı gençlerini makinenin dişlileri arasında ezmeye mahkum ettirdiniz.

Ölümden başka hiçbir şeye prim vermediniz. Ben bunların ölüsünden dirisinden ama en çokta ölüsünden nasıl faydalanırım mantığı güttünüz.Her şeyi sebep gösterip fidanları budama yapacağınıza ağaçları kökünden kestiniz.
Halkı her türlü asimilasyonla dilinden,gelenek ve göreneklerinden mahrum bıraktınız.
Dahası bir halkı kendine göre yola getirmeyi amaçlayarak biçimlendirmeye çalıştınız.

Açıkça oluşturmuş olduğunuz medya ağı ile algı operasyonuna girişerek halkın gerçek hedefini bulanık hale getirip ve onları bağımsızlık çizgisinden koparıp sisteme entegre ettiniz.İdeolojik eksen kayması yaşayarak halkımızın geliştirmiş olduğu ulusal kurtuluş mücadelesini Türk halkının içinde itibarları kalmamış marjinal grupların denetimine sundunuz. Bu halkın üzerinde envayi türlü oyunlar oynayarak beyinleri sulandırıp çalışamaz hale getirdiniz.

Ama sanma ki,bu devran böyle sürecek mutlaka aydınlık günler gelecek,güneş bize de gülecek. Dünyada her şeyin bir bedeli vardır.
Bizlere yapılan işkencenin,baskının,zulmün ve vahşetin bedelini sen olmasan da senden sonra gelecek olan çocukların ve torunların ödeyecek.Şu anda uzatmış olduğumuz barış elinin havada kalmasının anlamı o zaman anlaşılacak.İşte o vakit iş işten geçmiş olacak.Ah vah son pişmanlık fayda etmeyecek.

 

Gülcan IŞIK

 

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

7 + nineteen =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla