Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

1 Mayıs Mesajı

Mesut Barzani 1 Mayıs işçi bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı.

Başkan Barzani, 1 Mayıs Dünya İşçi ve Emekçiler Günü dolayısıyla Facebook hesabından bir mesaj yayımladı.

Mesajında, işçi ve emekçilerin bayramını kutlayan Başkan Barzani, “Dünya İşçi ve Emekçiler Günü vesilesiyle başta Kürdistanlı işçiler ve işçi sendikaları olmak üzere tüm dünya işçi ve emekçilerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerine yer verdi. İşçi ve emekçi haklarına saygı duyulması gerektiğine işaret eden Barzani, şunları kaydetti:

“Toplumun geleceğinde önemli bir role ve emeğe sahip işçi ve emekçilerin yaşam koşullarının düzeltilmesi, gelir dağılımında adaletin sağlanması için Kürdistan Bölgesi’nin adım atması gerekiyor. Bu vesileyle, tüm işçi ve emekçilerin bayramını kutluyor, kendilerine mutlu bir yaşam diliyorum.”

Rudaw

Yorum Yazın

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

eleven + seventeen =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla