Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

HDP: Bölücülüğe Karşı Elele!

Bu kadının adı Sibel Demiralp.

Büyük bir İhtimalle, yaratılmış demokratik bir kadındır.

Ona göre birileri ülkeyi bölmek istiyor. Bir kere ülke neresidir ve bölmek isteyenler kimlerdir? Sibel hanım bunu açıklamıyor!

Devlet kırk yıldan beri, Kürtler veya PKK, hatta HDP ülkeyi bölmek istiyor diyor.

Hala bu söylemi tekrarlıyor.

Devlete göre ülke Türkiye’dir.

Yaratılmış kadın Sibel, arkasına HDP amblemini almış, O da ülkenin bölünmeyeceğini söylüyor. (Aferin alkışlar) Ama ülkenin neresi olduğunu ve Türkiye’de yaşayan bütün azınlıklara sesleniyor. Gelin bir yaşam kuralım ülkeyi böldürtmeyelim. diyor. “Bölücü” olarak nitelenen birinin gelin bölücülere karşı bir olalım demesi biraz tuhaf değil mi?

Aslında bu işin altında ne var biliyor musunuz?
Türkiye Kürdistan’ın bir kısmını işgal etmiş, adına “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi” adını takmıştır. Kürdistan’ın bu parçası Ortadoğu’da paylaşılmış Kürdistan’ın parçasıdır. Bir Kürt Kuzey Kürdistan’dan söz ederse, Türk devleti hemen onu bölücü kabül eder. Oysa gerçekten bölücü olan Türkiye, İran, İrak ve Suriye’dir. Çünkü onlar Kürdistan’ı bölmüşler. Sibel hanımın yaratıcısı bu gerçeği inkar ettiğinden O da ne dediğini bilmeden konuşuyor işte!

1 Yorum
  1. Barzan diyor

    Boylesi siyasetciler i§galçi devlet atamalaridir.
    Bolùnmù§ somùrge kalmasini istedikleri vatanimiz Kurdistandir.
    Bolùcù olan bu kadinin kendisidir.
    Bu kadin hizmetkàr Abdullahin kultur milliyetcisi dedigi Tùrk devletinin irkcilaridir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

6 + 17 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla