Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Sn. Barzani’nin Elini Öpecekler

Irak yetkilileri “Mesud Barzani’nin elini yeniden öpecekler” dedi. Sünni mezhebinden Irak’lı bir yetkili yaptığı açıklamada, “sonunda tüm Iraklı yetkililer BaÅŸkan Barzani’nin elini yeniden öpecekler” dedi.

Salahaddi ilinde özel bir bölge kurmak isteyen Salahaddin Bölgesi KuruluÅŸ Kongresinin Genel Sekreteri Nacih Mizan, Irak’ın bir televizyon kanalına yaptığı açıklamada, “Irak Parlamento seçim sonuçlarıyla oynanılmaz ise Kürdistan Demokratik Partisi oyların önemli bir kısmını alacak, çünkü asil bir partidir, kendi mücadelesine inanıyor, tutumlarını deÄŸiÅŸtirmiyor ve içinde hiçbir ayrılma yaÅŸanmamış”

Nacih, Konuşmasının devamında Başkan Barzani Kürdistan bağımsızlık referandumunu gerçekleştirdi ve Kürt halkının bağımsızlık iradesini ortaya çıkardı, Kürtlerin şuan verdiği tavizler geçicidir, Kürdistan yeniden güçlenecektir dedi.

Barzani’nin Irak ve Kürdistan genelinde kendi koltuÄŸundan vazgeçen tek lider olduÄŸunu dile getiren Sünni Iraklı yetkili, BaÅŸkan Barzani’yle ilgili ÅŸu ifadeleri kullandı, “Elinde sonunda Iraklı tüm liderler yönlerini Hewler’e çevirecekler ve yeniden Barzani’nin elini öpecekler. Çünkü Barzani gerçek bir liderdir, Iraklı liderleri ise dünün çocukları, Londra ve Tahrandan tankların sırtından Irak’a döndüler.

PeyamaKurd

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

11 + 2 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla