Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Vicdansızlık Yerli ve Milli

Şilan Yaşar // Geçen hafta Kürdistan’da yaşanan şiddetli depremin ardından sosyal medyada seviç çığlıkları yükseldi.

-Bırakalım gebersinler !, bırakın tümden yok olsunlar !, bağımsızlık referandumunun günahı bu !- diyen imam !

Gözü kandan başka bişey görmeyen, katil ruhlu ırkçı naralar atıldı.

Şaşırmadım !… Kendi halkını diri diri yakan, sahte rakılarla zehirleyen, dolandıran, soyan, hortumlayan : Malatya, Sivas, Çorum, Maraş, Ankara, İstanbul Katliamları bu ülkenin imalatı.

Kanla beslenen bir halkın Kürtlerin mağduriyetine gülmeleri çok normal diyeceğim çünkü:

Vicdansızlık : Yerli ve Milli !

Avukatların haksız şekilde tutuklanmasını meşrulaştırmaya çalışan Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu ! Bir baro başkanına yakışır mı ?. Benim şaşırdığım adamın abuk sabuk konuşması değil, asıl şaşırdığım mesele bu beyinsizi baro başkanı seçen avukatlar grubu.

Gerçi “Hukuk Yapıcısı”, Mahmut Esat Bozkurt olan bir coğrafyadan, Metin Feyzioğlu gibileri yetişir. ( tabii. Babası da malumunuz!). Zekanın kırıntısı olsa gam yemeyeceğim, çok mu aradılar demeyeceğim:

Çünkü beyinsizlik; Yerli ve milli!

Çok ciddi sağlık sorunları olan ve başkasından yardım almadan hareket edemeyen 82 yaşında bir insanı tutuklu yargılayan ve ellerini kelepçeleyen irade,  normal bir milletin iradesi değildir! O irade Hukuk siyasetin Köpeğidir diyen Despotik Doğu Perinçek’ti. Ve mağduriyetlere yol açan hukuksuz yargı süreçleri için, büyük bir sevinçle,
-Türk yargısı 50 yılın altın devrini yaşıyor- demişti. Bu neyin iradesidir, çok mu aradılar ? demeyeceğim:

Çünkü Hukuksuzluk: Yerli ve Milli !.

Perinçek, Dersim Katliamı’nı savundu, devletin katliamla bölgeyi feodal düzenden kurtardığını öne sürdü.
Sivas Katliamı sanıklarının avukatlığını yapan İBB’nin atanan belediye başkanı AKP’li Mevlüt Uysal,
“Orada can verenler de, orada hapis yatıp bedel ödeyenler de mağdur diye bakıyorum” diyerek Sivas’ta yakanlarla, yakılanları aynı kefeye koydu. Mevlüt Uysal İstanbul’u yönetecek!

Haklı ! Başbakan bile olabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın itirafı: Çok çocuk yapan Kürtlere ‘terörist’ denir…
Allah insana akıl fikir versin ! histerileri tuttumu ne söyleyeceğini de bilmiyor. Şuursuz ! Sanırım bilinç altının dışa vurumudur. Yazıklar olsun bir halkı top yekün terörist ilan etti.  Abdullah Gül’de aynı ekolden, Celal Bayar Dersimnkatliamını yöneten  değil miydi ?
Hepsi ilerde bir makama otururum hesabıyla işler yapıyor. Ve de oluyor. Geçmisleri incelendiğinde bu yatırım(!)larını görüyoruz.. çok mu gördük ? demeyeceğim:

Çünkü Kürt Katillerinin terfi etmesi: Yerli ve Milli !…

Saddam Hüseyin’in Enfal soykırımlarından kaçan Kürtlerin başına Türkiye’de neler geldi! malumunuz.
Detaylarına girip yaralarımızı tekrar deşmeyeceğim Ancak: Dönemin valisi olan Hayri Kozakçıoğlu (1), zehirlemler aç bırakması binlerçe çocuğun öldüğü bir yana gelen yardımları zimmetine geçirdiğini hatırlatmak istedim. Kürtlerden uzak belasını kendi dostlarından buldu.
Merak etmesinler bu soysuzları iyi tanıyoruz, Öyle insani bir beklentimiz yok. Hem ne zamandan beri direnen Kürtlerin  despotlardan beklentisi olmuş ki ?

Süleymaniye ve Kirmanşan  depreminin yıkıcı etkilerini azaltmanın, yaşanan acıları dindirmenin yolu güçlü ve etkili dayanışmadan geçer. Çok şükür halkımıza  sahip çıkacak güçteyiz. Kimseye muhtaç etmeyeceğiz !

Ezcümle, Kürt karşıtlığına dayanan referanslarla kurulan bir devlet er-geç yok olmaya mahkumdur.
Kürtlerin acılarına gülenler,insanlık bilincinden yoksun zavallılardır, sevinç naraları atanların tedaviye muhtaç olduklarını diyeceğim…

Çünkü: Hasta Osmanlı; Yerli ve Milli !

Hayri Kozakçıoğlu(1):Eski Olağanüstü Hal Bölge (OHAL) Valisinin intihar ettiği söylendi. Kozakçıoğlu’nun ölümüyle ilgili soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

Yorum Yazın

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

5 − 2 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla