Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Kosret Resul Hastaneye Kaldırıldı

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi’nin eski baÅŸkanı Mesud Barzani’nin yardımcısı ve Kürdistan Yurtseverler BirliÄŸi (KYB) Genel Sekreter Yardımcısı Kosret Resul hastaneye kaldırıldı. Resul’un rahatsızlığı açıklanmadı.

Kürdistan Yurtseverler Birliği (KYB) Genel Sekreter Yardımcısı Kosret Resul hastaneye kaldırıldı. Resul’un Basın Sorumlusu Mesud Mele Hamza, kendisinin bugün rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını söyledi.

Kosret Resul’ün doktoru Dr. Dara Reşid ise Rûdaw’a açıklamasında, uzman bir ekip tarafından gözetim altına alınan Resul’e gereken tıbbi müdahalenin yapıldığı ve durumunun yakından takip edildiği kaydedildi.

1952 yılında Erbil’in Koye ilçesinin Şiwaşoka Mezin köyünde doğan Kosret Resul, Kürt siyasetinin önemli isimlerinden biri olarak kabul ediliyor.

Rudaw

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

6 − 5 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla