Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Faşist Sedat Peker Oğlanmış!

Vengma /  Deza Hamit olarak bilinen Siverekli Hamit Kankılıç Diyarbakır cezaevinde gördüğü iÅŸkencelerden dolayı akli dengesini yitirmiÅŸ, tedavi amacıyla Elazığ Timarhanesine sevk edilmiÅŸti. Bu timarhanede MHP militanlarının kaldığı bir koÄŸuÅŸa konulmuÅŸ ve bu militanlar ona iÅŸkence yapmışlardı. Deza Hamit’ in tesbitlerine göre baÅŸka cezaevlerinde sapasaÄŸlam olan MHP militanları, bulundukları hapishanelerden buraya sevk ediliyor, deli raporları kendilerine verilerek tahliye ediliyordu.

Türk devleti kendi faÅŸistlerini, kullanmalıklarını bir biçimde  koruyor. Akılıya deli deyip serbest bırakıyor.  Sedat Peker’ e homoseksüel raporu verip askere götürmüyor. Ve Sedat Peker askerden kaçmak için kendini gö. veren yapıyor. Ama askere gidip yaÅŸamlarını yitiren Anadolu çocuklarının kanı

üzerinde hem siyaset, hem de mafyalık yapıyor. Başbakan adınada  herkesi tehdit ediyor. Aha size haber, aha size belgesi:

 

“Gözaltındaki Sedat Peker‘in Gümüşsuyu Askeri Hastanesi’nden 1995 yılında aldığı askerlik yapamayacağına dair rapor incelemeye alındı. Raporda yazan, ‘‘Sinirsel hastalığı yüzünden askerliÄŸe uygun deÄŸildir’’ ibaresinin araÅŸtırıldığını belirten üst düzey bir emniyet yetkilisi, ‘‘Alınan rapor gerçek, ancak hastalığının tam adı belirtilmemiÅŸ. Bunu araÅŸtırıyoruz. Rapor illegal yollarla alınmış olabilir’’ dedi. Peker‘in askerliÄŸe elveriÅŸsiz raporunu hileyle aldığını öne süren bir baÅŸka yetkili ise ‘‘Kendisi yeniden tam teÅŸekküllü bir hastaneye gönderilerek, saÄŸlık taramasından geçirilecek. Kendisi yeniden askere çaÄŸrılacak’’ dedi. Aynı yetkili, ‘‘Kendisi sapasaÄŸlam bir yapıya sahip. Bu raporu verenler hakkında da soruÅŸturma açılması gerekir’’ diye konuÅŸtu. AraÅŸtırmalar sonucu, Sedat Peker’in Homesexüel ve UyuÅŸturucu Bağımlılığından ötürü Çürük Raporu Almıştır…”

Kaynak Facebook

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

one × three =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla