Vengma, hiç bir partinin borazanı değildir. Hiç bir partinin düşmanı da değidir. Kürt partilerinin doğru politikalarını destekler, yanlış politikalarını eleştirerek yol göstermeye çalışır.

Diyarbakır’da Nevroz Ä°zni

Diyarbakır’da Nevruz kutlamalarına izin çıktı.

Diyarbakır ValiliÄŸi tarafından, HDP ve DBP’nin Diyarbakır’da organize edeceÄŸi nevruz kutlamalarına 11.00- 15.00 saatleri arasında izin verildiÄŸini duyurdu.

Diyarbakır’da Nevruz kararı belli oldu. HDP ve DBP’nin Diyarbakır’da organize edeceÄŸi nevruz kutlamalarına Diyarbakır ValiliÄŸi tarafından izin verildi.

21 Mart Salı günü Nevruz alanında HDP ve DBP’nin organize edeceÄŸi kutlamalara Diyarbakır ValiliÄŸi tarafından izin verildi.

11.00- 15.00 saatleri arasında izin verilen kutlamalarda, HDP Grup Sözcüsü Osman Baydemir ve İçiÅŸleri Bakanlığı tarafından görevden alınan Mardin BüyükÅŸehir Belediyesi eski BaÅŸkanı Ahmet Türk, birer konuÅŸma yapacak. ValiliÄŸin izin vermesinin ardından HDP ve DBP’liler bugünden itibaren Nevruz alanında hazırlıkları tamamlamak için çalışma baÅŸlattı.

Derleme Haber

E-posta hesabınızı yayınlanmıyoruz

11 + 11 =

Kullanıcı deneyiminizi artırmak için çerezler kullanıyoruz. Sorun yok, rahat olun. Size özel herhangi bir bilgiyi yayınlamıyor ya da paylaşmıyoruz. Anladım, sorun yok Daha Fazla